skip to Main Content

Vergaderarrangementen

Gasterij Liedorp: anders vergaderen in Brabant maat

Anders vergaderen in Brabant, het kan bij Gasterij Liedorp. Of u nu een korte meeting met lunch wilt organiseren of een vergadering van twee dagen inclusief overnachting, bij ons is alles mogelijk. Hier vindt u een gezellige vergaderruimte met een uniek uitzicht op de weilanden van Lierop. U kunt bij ons volledig exclusief verblijven en dat betekent dat u altijd kunt profiteren van privacy en rust. Ook voor een arrangement op maat bieden wij u diverse mogelijkheden, indien u dit wilt zelfs inclusief catering of overnachting. Of u nu kiest voor een bourgondische borrelplank tijdens een vergadering of een informele avondmaaltijd achteraf, wij doen ons uiterste best om uw verblijf geheel naar uw wensen te organiseren.

Uw gastvrouw Caroline van Valkenburg

De ideale plek voor een zakelijke bijeenkomst

Gasterij Liedorp biedt de ideale faciliteiten voor vergaderingen, teambuilding activiteiten, heisessies of andere zakelijke bijeenkomsten. Mooi in het groen gelegen, centraal tussen Eindhoven, Helmond en Weert zijn we eenvoudig bereikbaar. U kunt hier bovendien gratis parkeren. Als zakelijke gast kunt u hier genieten van een gemoedelijke sfeer en veel inspiratie opdoen. Direct tegenover onze boerderij ligt een mooi bos waar u na een drukke dag heerlijk ontspannen kunt wandelen. Wilt u lang of kort verblijven? Wij zorgen altijd voor een passend arrangement voor een verblijf in onze vergaderruimte, voorzien van alle luxe gemakken en uit te breiden met een break-out room.

Arrangementen op maat

Onze vergaderlocatie is voorzien van alle gemakken voor gasten die willen vergaderen in de natuur. Wilt u graag anders vergaderen in Brabant, dan vindt u hier zeker wat u zoekt. Onze sfeervolle vergaderruimte is voorzien van een lange vergadertafel voor twaalf personen. Hier vindt u tevens een bar met een mooi assortiment gekoelde dranken, koffie en thee. Wilt u graag op het terras vergaderen? Dat is geen enkel probleem want als exclusieve gast in onze gasterij heeft u altijd de privacy die u nodig heeft. Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden? Wij bieden u diverse arrangementen waar u uit kunt kiezen. Uiteraard verzorgen wij ook arrangementen op maat, geheel naar uw wensen.

Ravas Europe BV Bij Gasterij Liedorp

Ravas Europe BV

Afgelopen week twee zeer succesvolle vergaderdagen gehad. Het managementteam van RAVAS EUROPE BV heeft enorm genoten van de gastvrijheid en toplocatie van Gasterij Liedorp. Een prima locatie om ‘de hei op’ te gaan. Caroline en Jeroen faciliteren erom heen zonder dat de heidagen verstoord werden. De combinatie om binnen en buiten te werken, de overnachtingsmogelijkheden en de mogelijkheid om zo het bos in te wandelen hebben een toegevoegde waarde gehad aan het resultaat van onze managementdagen.

Coppens diervoeding Helmond

Bedankt voor de prettige ontvangst en uitstekende verzorging tijdens onze computerworkshops.

Meer weten of boeken?

Wilt u een boeking maken voor anders vergaderen in Brabant of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Back To Top
×Close search
Zoeken