Business

Business

Dé ideale plek voor rust en weldaad!

Gasterij Liedorp is dé ideale plek voor business-gasten. Mooi centraal in het groen gelegen tussen Eindhoven, Helmond en Weert en gemakkelijk bereikbaar dankzij de nabij gelegen snelweg A67. In onze authentieke Brabantse langgevelboerderij geniet je als zakelijke gast van de gemoedelijke sfeer.

Zo verblijf je in een mooie kamer met compacte werkplek, gratis wifi, eigen ingang en buitenzitje. Voldoende privacy is dus verzekerd. Bovendien slaap je comfortabel in een tweepersoons luxe boxspring bed en schuif je ’s morgens in onze opkamer aan voor een heerlijk ontbijtbuffet.

Daarnaast is onze gezellige Brabantse opkamer voorzien van beeldscherm met hdmi-aansluiting, perfect internet, een lange vergadertafel en een mooi assortiment gekoelde dranken. En parkeren is gratis!

Direct tegenover onze boerderij ligt een mooi bos waar je na een drukke dag heerlijk ontspannen kunt wandelen. Naar wens adviseren we bovendien een van de vele mooie restaurants in de buurt. Zodat je bij Gasterij Liedorp altijd de door jou gewenste rust en weldaad vindt.

Vergaderarrangementen tot 12 personen, een ‘Hei dag’, Brainstormsessie of bestuursvergadering.. wij verzorgen voor u een passend arrangement. Informeer via onze mail info@gasterijliedorp.nl naar de mogelijkheden en u ontvangt binnen 1 dag een offerte van ons.