skip to Main Content

Inspiratie

Gasterij Liedorp, een inspirerende vergaderruimte in Brabant

Zoekt u een inspirerende vergaderruimte in Brabant, midden in de natuur? Bij ons bent u verzekerd van rust, ruimte en privacy. Onze vergaderruimte is knus en sfeervol ingericht en is geschikt voor twaalf personen. Vanuit de vergaderruimte heeft u direct toegang tot de prachtige natuur in de omgeving. Is het mooi weer? Dan kunt u tevens gebruik maken van ons terras, waar u bij aangename temperaturen heerlijk kunt vergaderen. Het voordeel van onze locatie is dat u die altijd geheel voor uzelf alleen heeft. Zo kunt u ook buiten ongestoord met uw team aan de slag, zonder u druk te maken om andere gasten.

Inspiratie door vergaderen
in de natuur

Niet iedereen is hetzelfde, maar één ding hebben mensen gemeen: ze ontspannen allemaal van een mooie plek in de natuur. Als u ergens inspiratie op kunt doen tijdens een heisessie, teambuilding dag of een vergadering is het wel op een plek midden in de weilanden, vlak naast een bos. Even een frisse neus halen tijdens uw vergadering? Ga lekker wandelen in de natuur en de inspiratie komt vanzelf. In de mooie rustige omgeving van Gasterij Liedorp voelt u zich direct op uw gemak en dat heeft altijd impact op het resultaat van uw dag. Bij ons komt u echt tot betere inzichten en intensere gesprekken en heeft u meer lol in een gezellige sfeer.

‘Een prima locatie om ‘de hei op’ te gaan.’

Onze inspirerende
vergaderruimte in Brabant

De vergaderlocatie van Gasterij Liedorp is authentiek, huiselijk en sfeervol. Uw vergaderruimte ligt midden op het erf, met aangrenzend een tuin met buitenterras en overdekt terras. Juist omdat onze langgevelboerderij midden in het groen ligt is onze vergaderlocatie voor verschillende doeleinden te gebruiken. Bent u op zoek naar faciliteiten voor een heisessie, teambuildingdag, scrum-sessie of brainstormdag, al dan niet inclusief catering of overnachting? Wilt u uw vergadering kunnen afwisselen met een heerlijke wandeling door het bos? Kies dan voor de inspirerende vergaderruimte van Gasterij Liedorp met diverse mogelijkheden voor vergader arrangementen. Een standaard locatie kan altijd nog.

Teambuilding

Teambuilding Gasterij Liedorp

Scrumsessie

Buitengewoon Vergaderen

Computerworkshop

Meer weten of boeken?

Wilt u onze inspirerende vergaderruimte in Brabant boeken of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Back To Top
×Close search
Zoeken