skip to Main Content

Faciliteiten

Gasterij Liedorp: origineel vergaderen in Brabant

Wilt u origineel vergaderen in Brabant? Gasterij Liedorp is een kleinschalige, huiselijke trainingslocatie of vergaderlocatie op twee minuten lopen van bossen en heide. Onze knusse Opkamer leent zich uitstekend voor een vergadering van een gezelschap van maximaal twaalf personen. Heeft u behoefte zich even terug te trekken? Dan bieden wij u tevens een break-out room.

Onze vergaderruimte huurt u exclusief. Daardoor hoeft u zich geen zorgen te maken om andere gasten en kunt u zich volledig afsluiten. Met onze vriendelijke service op gepaste afstand heeft u daarmee echt een geslaagde dag.

De faciliteiten van onze vergaderlocatie

Onze Opkamer heeft een knus karakter en is bescheiden van formaat maar biedt voldoende ruimte. De vergaderruimte beschikt over een bar om tijdens een pauze even te kunnen zitten. Wilt u in meerdere groepjes vergaderen of uiteen kunnen om te sparren of brainstormen, dan kunt u tevens onze break-out room de Tuinkamer boeken. Deze gezellige Tuinkamer kan ook dienen als lunchruimte of als extra vergaderruimte. De vergaderruimte is van alle gemakken voorzien. Wifi, notitievel met pen, een flip-over met stiften, een groot TV-scherm met HDMI-aansluiting, koffie, thee, koekjes en gekoelde drankjes, bij ons wordt u van alles voorzien. Daarnaast kunt u bij ons gratis parkeren.

Voor een goede indruk bekijk de foto’s.

De perfecte locatie voor een ontspannen vergadering

Origineel vergaderen in Brabant kan uitstekend bij Gasterij Liedorp. Bij ons kunt u profiteren van een sfeervolle omgeving in een prachtige natuur. De omliggende bossen en onze faciliteiten lenen zich uitstekend voor inspiratie tijdens teambuilding activiteiten, heisessies en wandelingen tussen het vergaderen door. Buiten is er een terras, waarvan een deel overdekt is en beschikt over een bar en een loungehoek. In de zomer kunt u hier heerlijk eten of naborrelen. Wilt u graag een arrangement op maat boeken met catering of vergaderen en overnachten met ontbijt? Bij ons is alles mogelijk. Vraag snel naar de mogelijkheden.

UITGELICHT

Dutch Design Week Eindhoven

Elk jaar in oktober vindt in Eindhoven de negendaagse Dutch Design Week (DDW) plaats. Het…

Italiaans genieten

Italiaans eten is voor Italianen niet zo maar even eten, maar echt een moment van…

GLOW Eindhoven

GLOW is een gratis te bezoeken lichtkunstfestival in Eindhoven dat ieder jaar in november plaatsvindt.…

Meer weten of boeken?

Wilt u boeken voor origineel vergaderen in Brabant of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Back To Top
×Close search
Zoeken